категорії: блоґ-запис

Бунтівні фешн-принцеси Robots in Disguise влаштували справжню вечірку на сцені Sullivan room

теґи: ROBOTS IN DISGUISE, Sullivan Room, Vile Imbeciles

 Виступ британських гуртів Vile Imbeciles та Robots in Disguise, який відбувся 26-го листопада в клубі Sullivan Room, став п’ятим у низці івентів, які проводять XXX Waves. Хедлайнер вечора, електропанк гурт Robots In Disguise, завітав до Києва, щоб репрезентувати свою нову платівку «Happiness V Sadness».

На розігріві у закордонних гостей повинні були виступити київські арт-панкери Stepan & Meduza. Але цього вечора хлопці на сцені так і не з’явилися. Проте організатори пообіцяли, що вже зовсім скоро ми почуємо їх на одному з наступних концертів.

Британці Vile Imbeciles розпочали свій виступ з хаотичних ритмів, які немов вводили виконавців у транс. У першій частині свого виступу похмурі авангардисти запропонували глядачам пісні-картини флегматичного руйнівного психозу. Згодом гурт перейшов до агресивнішої та швидшої музики – на сцені розпочався справжній панк-дебош. Музиканти знущались над гітарами, стрибали на сцені, залазили на колонки. Здавалося, що після їхнього виступу на місці концертного майданчику залишаться одні руїни. Проте інструменти таки вдалось врятувати, і Vile Imbeciles поступилися місцем хедлайнеру вечора, на якого усі чекали – гурту Robots in Disguise.

Дівчата з’явились на сцені у типових для них екстравагантних костюмах, з яскравим мейкапом та різнокольоровими волоссям. «Роботи» одразу запалили публіку своєю нехитрою та енергійною музикою. У перервах між піснями бунтарські фешн-принцеси постійно спілкувалися з залом. Хоча через британський акцент їх було досить складно зрозуміти, це не завадило їх порозумінню зі слухачами.

Відігравши десять пісень, Ді Плюм і Сью Денім пішли зі сцени. Збуджений натовп очікував продовження і музиканти повернулись із піснею Don’t Go. Вокалістки гурту влаштували справжню вечірку, запропонувавши усім охочим танцювати разом з ними прямо на сцені! Публіку не довелось просити ще раз – вже за хвилину два десятки нестримних фанів відривались на одному майданчику разом з британськими бунтарками.

Завершили Robots in Disguise свій виступ стрибком у натовп. Згодом усіх присутніх запросили на продовження вечірки до нічного клубу «Хліб», де Ді та Сью мали виступити із власним сетом як ді-джеї.

Більше фото з виступу тут.